Categorieën
Coupes / Glazen Diversen Keuken

Herinneringen 2

Uit één van de dozen kwam dit waterstel uit. Het is in de loop der jaren wel enigzins beschadigd geraakt, maar zo werkt dat in het leven ook. Wij lopen ook gaandeweg het leven butsen, krassen en mankemenken op. Dit waterstel stond altijd in de kast en soms op de kast bij mijn opa en oma. Ik heb het nooit meegemaakt dat er water uit gedronken is. Het is het eerste roze waterstel dat ik gekregen heb. Helemaal in het begin, toen ik alleen nog roze glas verzamelde. Mijn oma was al overleden en van opa mocht ik het meenemen als ik het wilde hebben. Prachtig toch!

Door gerriesglas

Meer dan 30 jaar geleden begonnen met het verzamelen van roze persglas en in de loop van de jaren is deze verzameling uitgebreid met alle kleuren glas gemaakt in Europa en Amerika.

2 reacties op “Herinneringen 2”

Mooie herinneringen aan sommige stukken . Van ouders , familie , vakantie,s en uitstapjes . Soms een heel verhaal achter een vaas of schaal , geweldig toch !
Haal je de streefdatum van 1 april , of wordt het later ? Want het is een gigantische onderneming . Groeten uit Groenlo .

Geliked door 1 persoon

Ja, herinneringen zijn mooi. Veel glaswerk heeft een herinnering. Van wie ik het gekregen heb of waar ik het op de kop heb getikt.
1 april open had wel gekund, maar door de Corona zit alles nog dicht en blijft het voor even bij mij ook nog dicht. Ik geniet er nu nog maar even alle dagen zelf van.

Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s