Categorieën
Diversen Koekjes Schalen

Sterren stralen

Afgelopen week was ik bij de kringloop en zag daar deze glazen schaal voor een heel klein prijsje. Dus die ging mee in mijn winkelwagentje. Terwijl ik ondertussen aan het rondneuzen was, kwam er een mevrouw langs mijn winkelwagentje en haalde deze schaal eruit. Tot ze in de gaten kreeg dat het mijn winkelwagentje was en niet die van de kringloopmedewerkster, welke ook in de buurt stond. Ze schrok erg van haar daad en deponeerde deze schaal weer in mijn wagentje, met allerlei excuses. Nu weet ik wel dat je vanalles kunt meemaken bij de kringloop die niet zo leuk eindigen. (Ooit had ik twee mooie lampenkapjes van glas laten wegzetten en toen ik bij de kassa kwam om ze te betalen, was er inmiddels één verkocht aan een andere dame). Maar zag ik er deze keer wel de humor van in, temeer ook omdat ze zo schrok van haar eigen hebberigheid. Deze groene tweevaksschaal heeft een hoog kerstgehalte door de mooie sterren. Het lijkt wel vuurwerk zo ze in het glas eraf spatten. Een jaar geleden ongeveer kreeg ik van mijn zwemvriendin een soortgelijke schaal, alleen in een prachtige blauwe kleur. Mijn kerst kan door deze schalen ook niet meer stuk. Mooi toch!

Door gerriesglas

Meer dan 30 jaar geleden begonnen met het verzamelen van roze persglas en in de loop van de jaren is deze verzameling uitgebreid met alle kleuren glas gemaakt in Europa en Amerika.

Één reactie op “Sterren stralen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s