Categorieën
Glasfiguren

Kerst 2020

Als super verzamelaar ontkom ik er dus ook niet aan om oude kerstversiering te verzamelen. Glazen kerstornamenten en andere glazen figuren hebben dan natuurlijk ook mijn voorkeur. Toen ik vroeger op kamers ging wonen kocht ik mijn eerste glazen kerstfiguren. In die tijd verzamelde ik nog katten in allerlei soorten en maten (afgelopen jaar heb ik mijn kattenverzameling van de hand gedaan, op de glazen katten na) en bij de Hema waren er twee kattenballen te koop. Deze hebben elk jaar nog een plek gekregen in de woonkamer met kerst. En hopelijk gaan ze nog vele jaren mee.

Door gerriesglas

Meer dan 30 jaar geleden begonnen met het verzamelen van roze persglas en in de loop van de jaren is deze verzameling uitgebreid met alle kleuren glas gemaakt in Europa en Amerika.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s