Categorieën
Diversen Laboratorium

Rara wat is dit… 2

Dit glazen voorwerp heb ik gekregen van iemand die in een apotheek werkte. Toevalligerwijs raakte ik met haar in gesprek over mijn glasverzameling en bracht zij dit voorwerp ter sprake. Als ik het wilde hebben mocht ik het wel bij haar op komen halen. Dat heb ik toen gedaan. Zij vertelde dat er in de apotheek werd opgeruimd en dit voorwerp was voorbestemd voor de glasbak. Met toestemming heeft ze het mee naar huis genomen omdat ze het toch wel zonde vond om in een glasbak te gooien. En nu is het dan in mijn bezit. Volgens haar werd het vroeger gebruikt voor neusspoelingen…

Door gerriesglas

Meer dan 30 jaar geleden begonnen met het verzamelen van roze persglas en in de loop van de jaren is deze verzameling uitgebreid met alle kleuren glas gemaakt in Europa en Amerika.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s