Categorieën
Parfum

Parfum 9

Ik heb heel veel parfum stellen in de kast staan. Telkens kom ik nieuwe op het spoor die een mooie aanvulling zijn op mijn verzameling. Of een aanvulling op een stel dat ik nog niet helemaal compleet heb. Vandaag neem ik deze als uitgangspunt. Deze lijkt compleet maar dat is schijn. Deze heeft waterkaraf voor op het nachtkastje, maar het mist het bijbehorende glas. Wanneer bovenstaande foto wordt vergeleken met onderstaande foto dan wordt steeds duidelijker wat er mist.

Elk parfum stel heeft flesjes in verschillende maten. En dan ook nog één waar een parfum verstuiver aan hoort te zitten (zo’n rubberen knijp bal met een gebreid of gehaakt hoesje). Op bovenstaande foto is goed te zien wat de paarse set mist. Namelijk het ringen bakje. Maar ook het haarspelden bakje en het kammen bakje. Maar hoe incompleet een stel ook is, ik wordt toch erg blij van de mooie stellen. De kleuren, de vormgeving, de mooie bijbehorende stoppen. Super gewoon!

Door gerriesglas

Meer dan 30 jaar geleden begonnen met het verzamelen van roze persglas en in de loop van de jaren is deze verzameling uitgebreid met alle kleuren glas gemaakt in Europa en Amerika.

2 reacties op “Parfum 9”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s