Categorieën
Diversen

Jarig

Gisteren vierde ik mijn eerste verjaardag in Coronatijd. Ondanks de 1,5 meter afstand is dat prima gelukt. Elk jaar brengt iemand wel iets van glas mee voor mijn verjaardag. Van mijn (zwem)vriendin kreeg ik mooi glaswerk gekocht in de wereldwinkel. Mooie handbeschilderde glazen. Deze zijn niet afwasbestendig maar zonder versiering ook prima te gebruiken zegt het bijgevoegde papier. Daarom hierbij een foto ter herinnering. Om ongebruikt in de kast te laten staan is ook jammer.

Behalve de glazen zaten er ook vier roestaafjes bij met elk een eigen vogel. Zo mooi gemaakt. Niet oud maar wel heel leuk!

Van een andere vriendin kreeg ik een mooi origineel Leerdam doosje met kelkebakjes. Of zoals we dat nu zouden zeggen onderzetters. Waarschijnlijk heeft iemand ooit twee doosjes gehad en zijn er een aantal gesneuveld en hebben ze wat over was in één doosje gedaan. De kelkebakjes zijn van dezelfde grootte en dikte, maar drie hebben een ander motief.

Door gerriesglas

Meer dan 30 jaar geleden begonnen met het verzamelen van roze persglas en in de loop van de jaren is deze verzameling uitgebreid met alle kleuren glas gemaakt in Europa en Amerika.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s