Categorieën
Bloemen Diversen

Bloemen 15

Onlangs kreeg ik een prachtige bos bloemen die meer dan een week op een mooie kobaltblauwe vaas hebben gestaan. Maar zoals dat altijd gaat met bloemen, moet het water een keer ververst worden en ik bedacht me dat een oude bowlpot ook prima dienst kan doen als bloemen vaas. Deze bowlpot is niet helemaal gaaf en heeft inmiddels zijn deksel en alles kopjes verloren. Maar het motief van geëmailleerde strooibloemen is prachtig. De gouden blaadjes zijn hier en daar wat vervaagd, maar geven toch de pot nog het nodige cachet.

Door gerriesglas

Meer dan 30 jaar geleden begonnen met het verzamelen van roze persglas en in de loop van de jaren is deze verzameling uitgebreid met alle kleuren glas gemaakt in Europa en Amerika.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s