Categorieën
Diversen leerdam

Doosjes 2

Zoals beloofd vandaag een ander lepeldoosje. Dit doosje is vergelijkbaar met de vorige twee. Maar het is wel een echt lepeldoosje wat ook te zien is aan de ingeperste tekst LEPELTJES. Dit doosje heeft een iets andere sluiting, maar is nog wel helemaal heel.

Het doosje vond ik een aantal jaren terug in mijn favoriete kringloop. Ik moest er naar kringloopbegrippen wel de hoofdprijs voor betalen. Maar ik heb het toch gedaan. Temeer ook omdat mijn koekjestrommels in dezelfde stijl, ook het zelfde pers motief hebben. Ik wist er er een lepeltjesdoos van bestond maar had deze nog nooit in werkelijkheid gezien in al die jaren dat ik glas verzamel. En nog steeds is dit het enige exemplaar dat ik in werkelijkheid heb gezien. Dus het was voor mij de hoofdprijs wel waard.

Door gerriesglas

Meer dan 30 jaar geleden begonnen met het verzamelen van roze persglas en in de loop van de jaren is deze verzameling uitgebreid met alle kleuren glas gemaakt in Europa en Amerika.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s