Categorieën
Diversen Glasfiguren

Cocktailprikkers 2

Dit is een compleet doosje met cocktailprikkers die ik afgelopen week op de kop heb getikt via marktplaats. Het is altijd een gok als iets opgestuurd moet worden via de post. Komt het glaswerk heel aan? Zeker als het gaat om dergelijke kwetsbare cocktailprikkers. Het doosje was heel goed verpakt, maar uiteindelijk lag er één vleugeltje los in het doosje. Maar deze heb ik er goed aan kunnen lijmen en met ziet er geen barst van.

In tegenstelling tot de cocktailprikkers die ik eerder liet zien, hebben deze allemaal vleugeltjes.

Het linker prikkertje komt uit bovenstaand doosje en het rechter prikkertje uit het doosje van mijn eerdere blog. Het zijn toch echt heel verschillende vogeltjes. Ik denk dat het linker prikkertje van later datum is dan het rechter prikkertje. Maar ze zijn allemaal prachtig!

Door gerriesglas

Meer dan 30 jaar geleden begonnen met het verzamelen van roze persglas en in de loop van de jaren is deze verzameling uitgebreid met alle kleuren glas gemaakt in Europa en Amerika.

4 reacties op “Cocktailprikkers 2”

Hallo Emma, Nee dat weet ik helaas niet omdat ze bijna niet voorkomen en op de doosjes staat ook geen merk o.i.d. Maar het lijkt me iets dat vroeger misschien wel in Venetië (Murano) is gemaakt.

Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s