Categorieën
Diversen Elders gezien

Knikkers 4

Wat mijn knikkers verhalen al niet teweeg brengen… afgelopen week kreeg ik dit velletje postzegels van Jelle. Speciaal voor mij gekocht omdat ik zo van glas houdt.

En enkele dagen erna kwamen deze zakjes met knikkers mijn kant op. De gulle geefster had ze allemaal op kleur gesorteerd voor mij, omdat ze de knikkers ook zo via het blog zo voorbij had zien komen. Zo lief. En dan te weten dat ik ze na de fotografie sessie ze allemaal in twee voorraadpotten heb gestopt!

Door gerriesglas

Meer dan 30 jaar geleden begonnen met het verzamelen van roze persglas en in de loop van de jaren is deze verzameling uitgebreid met alle kleuren glas gemaakt in Europa en Amerika.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s