Categorieën
Geen categorie

Kleurrijk Frankrijk

Inmiddels is de tentoonstelling Bella Italia officieel afgelopen. Momenteel zit ik in een overgangsfase naar de volgende tentoonstelling Kleurrijk Frankrijk. De overgangsfase wil zeggen dat er nog Italians glas te zien is en ook al Frans glas. De Kleurrijk Frankrijk tentoonstelling loopt van 1 mei t/m 30 oktober 2022. Er is een overzicht te zien van een eeuw Frans glaswerk. Heel oud glaswerk van rond 1880 tot het modernere glaswerk van rond 1980. Van alles was dus. Oud glaswerk van Portieux, Baccarat tot het moderne van Bayel en niet te vergeten het Arcopal glas. Het hardglas dat in de jaren ’60-70 in opkomst kwam en waarmee ik groot geworden ben. Kom, kijk en geniet van al dat kleurrijke glaswerk!

Door gerriesglas

Meer dan 30 jaar geleden begonnen met het verzamelen van roze persglas en in de loop van de jaren is deze verzameling uitgebreid met alle kleuren glas gemaakt in Europa en Amerika.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s