Categorieën
Diversen Museum

1 April

Vandaag zou het de dag van de officiële opening van het glasmuseum zijn, maar helaas is Corona nog steeds onder ons en zitten alle musea nog dicht. Zodra het t.z.t. kan ga ik open, maar daar horen jullie natuurlijk meer over zodra het kan en op welke wijze en wanneer. De website wordt nog aangepast en daar is straks alles op te lezen. E & W bedankt voor het mooie bloemetje en Evelyn voor de prachtige kaart. Ik wens iedereen een heel fijne zonnige dag toe en dat het deze zomer een mooie glasrijke zomer mag worden. Hartelijke groeten Gerrie

Door gerriesglas

Meer dan 30 jaar geleden begonnen met het verzamelen van roze persglas en in de loop van de jaren is deze verzameling uitgebreid met alle kleuren glas gemaakt in Europa en Amerika.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s