Categorieën
Bloemen Opaline

Gekregen

Naar aanleiding van mijn blog krijg ik ook wel eens iets van glas van een lezer (met dank aan Ans Brocante!). Deze week kreeg ik het opaline potje met etiket er nog op. Ik heb een soortgelijk potje en dacht altijd dat het een honingpotje was geweest. Maar er heeft toch heel iets anders ingezeten volgens het etiket. Namelijk bijenwas waarmee je meubels in de was kunt zetten. Helaas was de was uitgedroogd en niet meer bruikbaar. Maar wat overblijft een leuke pot met het originele etiket.

Onder het etiket zit de ingang van de bijenraat verstopt (dit laat mijn potje namelijk zien).

Daarnaast kreeg ik ook nog een mooi oud bollenglas. Helaas kan ik het niet dateren, maar de kleur is prachtig! Een bijzondere kleur blauwgroen. Niet van al te beste kwaliteit met zoveel oneffenheden en luchtbellen erin. Maar dat mag de pret niet drukken.

Door gerriesglas

Meer dan 30 jaar geleden begonnen met het verzamelen van roze persglas en in de loop van de jaren is deze verzameling uitgebreid met alle kleuren glas gemaakt in Europa en Amerika.

2 reacties op “Gekregen”

Voel me vereerd Gerrie dat je het hebt geplaatst ! Had toevallig net voor ik dit nu lees een berichtje naar je gedaan over een oude schaal ! Fijne avond .

Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s