Categorieën
Geen categorie

Theelicht 2

Zoals ik gisteren in mijn blog al schreef gebruik ik theelichtjes om glaswerk op tentoon te stellen. Dit is een antiek theelichtje dat eigenlijk gemaakt is van verchroomd metaal. Aan het rechter pootje is al te zien dat het niet helemaal ongeschonden door het leven is gekomen. Ik mocht dit theelichtje tegelijk met de bijzondere pot (waar ik al eerder over schreef) en ander glaswerk meenemen. Het theelichtje stond eigenlijk klaar om in de vuilnis container te verdwijnen. Dat heeft te maken met het rode ronde glas waar deze mee opgesierd is. Het is namelijk gebarsten. Maar ik vond de gebrandschilderde tekening zo mooi dat ik het zonde vond dat deze in de kliko zou verdwijnen. Deze kan nog een lange ronde mee in mijn vensterbank.

Mooi toch!

Door gerriesglas

Meer dan 30 jaar geleden begonnen met het verzamelen van roze persglas en in de loop van de jaren is deze verzameling uitgebreid met alle kleuren glas gemaakt in Europa en Amerika.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s