Categorieën
Geen categorie

Bladeren

Hoewel het nog geen herfst is vallen er al wel bladeren van de bomen door de droogte. Hier in het oosten van Nederland is het weer superdroog. Langzamerhand krult de mais door de droogte weg en zonder water ook geen goede kolf. Maar dat allemaal terzijde. Laatst zag wat bladerschaaltjes te koop bij mijn favoriete brocante webwinkel http://www.via-lia.nl Allemaal in een mooie kleur blauw. Licht blauw glas is moeilijk te vinden. Het zal wel geen modekleur zijn geweest. Ik had al een doorzichtig blad in mijn bezit en ergens is ook nog een opaline blad in mijn collectie (maar die kon ik voor deze fotoshoot niet vinden). Hoe oud de bladeren zijn en waar ze vandaan komen weet ik niet. Maar ik vind het wel bijzonder dat ze allemaal net even anders zijn. Ze zullen dan ook waarschijnlijk op verschillende plekken zijn gemaakt.

Door gerriesglas

Meer dan 30 jaar geleden begonnen met het verzamelen van roze persglas en in de loop van de jaren is deze verzameling uitgebreid met alle kleuren glas gemaakt in Europa en Amerika.

2 reacties op “Bladeren”

Leuk om “mijn schaaltjes” te zien Gerrie! Het linkje naar mijn site vind ik super! Er moet echter wel een middenstreepje tussen via en lia, nu kom je op een andere site als je t aanklikt 😉 Dus http://www.via-lia.nl Kun je t wijzigen nog? Fijn wknd hoor! Grtjs, Lia

Verstuurd vanaf mijn iPhone

>

Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s