Categorieën
Geen categorie

Vogels 3

Laats was ik bij de kringloop toen ze net allerlei figuren van kristal aan het prijzen en in de winkel aan het zetten waren. Ik zei tegen degene die dat deed, ‘o iemand heeft ook haar verzameling opgeruimd’, hij vertelde dat het kristal van oma geweest was.

Maar kristal is niet mijn ding en ik heb alles bekeken. Mooi voor iemand die van kleine kristallen figuren houdt. Maar één van de laatste dingen die erbij gezet werden was dit Ooievaarsgezin. Ooit gemaakt van geblazen glas. Aan de kleur van het glas is wel te zien dat het wat ouder is en het is helemaal heel. Maar super fragiel. Voor 2 euro staan ze bij mij in de vitrinekast te pronken. Kijk mee en geniet!

Door gerriesglas

Meer dan 30 jaar geleden begonnen met het verzamelen van roze persglas en in de loop van de jaren is deze verzameling uitgebreid met alle kleuren glas gemaakt in Europa en Amerika.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s