Categorieën
Geen categorie

Messenleggers

Zoals het met onderzetters gaat, gaat het bij mij ook met messenleggers. Het liefst vind ik complete sets van 12 stuks. Maar bij mijn favoriete webwinkeltje kwam ik deze vijf stoere messenleggers tegen. Ze zijn in ieder geval gemaakt van kristal en daardoor ook zwaarder dan gewone huis, tuin en keuken messenleggers. deze hebben een prachtige bloemvorm en ik ga nog bedenken wat ik er ooit mee ga dien en of ze wel in het museum terecht komen.

Door gerriesglas

Meer dan 30 jaar geleden begonnen met het verzamelen van roze persglas en in de loop van de jaren is deze verzameling uitgebreid met alle kleuren glas gemaakt in Europa en Amerika.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s