Categorieën
Geen categorie

Onderzetters 2

Nu ik deze foto post van een complete set onderzetters ben ik verbaasd hoe mooi dat eruitziet. Ook deze set kwam ik in mijn vakantie tegen bij een kringloop. Gekocht omdat het een klein prijsje was voor de hele set en de houder echt zo’n jaren ’60 houder is van goudkleurig metaal. Ik ben wel super verbaasd dat deze set de loop der tijden heeft overleefd (waarschijnlijk heeft het altijd achterin een kast gestaan en niemand heeft het gebruikt of misschien wel gekregen van die ene tante die maar één keer per jaar op bezoek komt en bij het serveren van het advocaatje met slagroom dan nog even de set op tafel gezet om te showen dat het nog steeds bestaat). Want het is een werkelijkheid erg onpraktische houder. Dat het niemand is overkomen dat het is vastgepakt en alles er uitgekiept is in duizend stukken op de grond is beland. Dank u wel, zuinige Nederlander!

Mooi toch deze onderzetters met stermotief!

Door gerriesglas

Meer dan 30 jaar geleden begonnen met het verzamelen van roze persglas en in de loop van de jaren is deze verzameling uitgebreid met alle kleuren glas gemaakt in Europa en Amerika.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s