Categorieën
Elders gezien

Vakantie

Langzamerhand raak ik de dagen kwijt aan allehande zaken. Omdat deze vakantie anders dan anders zou zijn is het ook heel anders dan anders geworden. Vooral heb ik in deze periode veel kringloopwinkels bezocht en uiteidelijk is het één en ander mijn huis binnen gekomen. Niet veel spectaculairs deze weken maar van sommige dingen is nog wel wat leuks te vertellen. Het Zweedse schaaltje heeft de blog al gehaald en daarna werd het stil tot op heden. Vorige week heb ik museum More in Gorssel bezocht (zo knap hoe schilders glas kunnen schilderen) en gisteren museum Lalique in Doesburg.

Voor wie van bijzonder glas houdt is museum Lalique in Doesburg een aanrader. Het museum is niet erg groot, maar geeft een goed overzicht van het werk van René Lalique (DE Franse glasontwerper) en momenteel is er een tentoonstelling van koninklijk glas dat René Lalique ook ontworpen heeft.

Door gerriesglas

Meer dan 30 jaar geleden begonnen met het verzamelen van roze persglas en in de loop van de jaren is deze verzameling uitgebreid met alle kleuren glas gemaakt in Europa en Amerika.

Één reactie op “Vakantie”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s