Categorieën
Diversen

Bestek 2

Het heeft weer even geduurd voordat ik een bericht plaatste. Dat zal deze zomer wel vaker gaan voorkomen omdat ik druk ben met de voorbereiding van de werkzaamheden voor het glasmuseum. Maar vandaar weer een berichtje. Hopelijk is deze gewoon in te zien. Er is namelijk een webadres aangemaakt voor gerriesglasmuseum.nl en nu is er één en ander om het blog in te zien veranderd. Op hoop van zegen dan maar.

Vandaag een paar andere glazen lepels. een grote en twee andere van verschillende formaten. Zelf vind ik glazen bestek prachtig. Maar of het wel zo praktisch is in het gebruik?

Ik heb ook nog een serie koffielepeltjes met allemaal een gekleurde achterkant. Ik dacht dat ik er een foto van had. Maar deze ik kan deze niet op de computer terugvinden. Helaas…

Door gerriesglas

Meer dan 30 jaar geleden begonnen met het verzamelen van roze persglas en in de loop van de jaren is deze verzameling uitgebreid met alle kleuren glas gemaakt in Europa en Amerika.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s