Categorieën
Doosjes Opaline

Doosjes 3

Vandaag een doosje in mat blauw opaline glas met erop een print van bloemen en een vlinder. Het is een vrij grote doos en gezien de uitvoering lijkt me deze niet super oud. Als ik mijn gevoel raadpleeg denk ik dat deze gemaakt is in de ’60-er jaren. Het is wel een vreemd doosje. De sluiting zit namelijk dwars op de deksel. (Misschien heeft deze iemand op maandag gemaakt en was deze nog niet helemaal nuchter na het weekend).

Daarnaast heeft het aan de onderkant een montuur met bolpootjes. Dat is niet zo vreemd, maar er zit ook nog een soort haakje aan. Waar deze voor dient. Of is het doosje alleen bedoeld om voor de sier te gebruiken en om deze aan het haakje aan de muur te hangen?

Door gerriesglas

Meer dan 30 jaar geleden begonnen met het verzamelen van roze persglas en in de loop van de jaren is deze verzameling uitgebreid met alle kleuren glas gemaakt in Europa en Amerika.

Één reactie op “Doosjes 3”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s