Categorieën
Diversen Press Papier

Presse Papier

Presse papiers zijn er in veel verschillende soorten en maten. Het blijft toch altijd intrigerend of ze ooit gebruikt zijn waarvoor ze gemaakt worden? Want wie gebruikt nu nog zo’n glazen object om een stapeltje papier vast te leggen zodat ze niet van tafel waaien?

Presse papiers worden dan ook vaak verzameld omdat ze zo mooi zijn. Ik heb er inmiddels een aantal bij elkaar verzameld. Deze met blauwe vissen is één van de laatste die ik gekocht heb. Zo mooi gemaakt met de helder blauwe dolfijnen in zich. Door de kleur van de ondergrond lijkt of deze ook heel veel paars in zich heeft. Maar dat is schijn.

Door gerriesglas

Meer dan 30 jaar geleden begonnen met het verzamelen van roze persglas en in de loop van de jaren is deze verzameling uitgebreid met alle kleuren glas gemaakt in Europa en Amerika.

Één reactie op “Presse Papier”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s