Categorieën
Diversen Knopen

Knopen

In mijn witte opaline potten met blauwe opdruk zit een grote knopenverzameling, zoals ik al eerder schreef. Vooral overgehouden aan de zoektocht naar glazen knopen. Ook knopen kunnen in glas in allerlei kleuren en mate voorkomen, zoals ook op de foto’s te zien is. Van witte opaline knopen tot gekleurde en doorzichtige. Vaak met de mooiste ingeperste motieven.

Helemaal super is het wanneer ik nog glazen knoopjes vind die nog allemaal op de originele kaartjes zitten. Dat zijn ooit leuke prijsjes geweest. Supermooie en lieve knoopjes voor 1, 3, 4 of 5 ct per stuk. En nog de ‘latest style’ ook. Kom er nu nog maar om.

Door gerriesglas

Meer dan 30 jaar geleden begonnen met het verzamelen van roze persglas en in de loop van de jaren is deze verzameling uitgebreid met alle kleuren glas gemaakt in Europa en Amerika.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s