Categorieën
Botervloten en Kaasstolpen

Botervloot

Een roze botervloot ooit van mijn opa en oma geweest…

Een deel van mijn verzameling heb ik gekregen. In het begin toen ik pas met verzamelen begon kreeg ik nog wel eens iets van tantes die nog oud glaswerk achterin de kast hadden staan, met het idee ‘opgeruimd staat netjes’. Zo is deze botervloot ook in mijn bezit gekomen. Het voldeed natuurlijk prima aan mijn verzameling van die tijd. Het is roze en het is persglas. Ik heb nog niet kunnen achterhalen waar deze is gemaakt. Maar wie weet kom ik het nog op het spoor. Inmiddels heb ik ook een blank glazen exemplaar in de verzameling.

Door gerriesglas

Meer dan 30 jaar geleden begonnen met het verzamelen van roze persglas en in de loop van de jaren is deze verzameling uitgebreid met alle kleuren glas gemaakt in Europa en Amerika.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s