Categorieën
Geen categorie Museum

Museum in wording 3

Dan begint het uitzoeken en inrichten…eerst maar starten met glaswerk dat in de woonkamer in de kast staat… alles uitpakken, afwassen, inpakken… schuiven en verschuiven… erbij plaatsen eruit halen… het moet een mooi geheel worden waar geïnteresseerden graag naar kijken…

Als ik kon fluiten dan floot ik de hele dag

In de eerste vitrinekasten komt mijn Nederlandse glas. Daarna wat ik graag zou willen tentoonstellen. In een aparte ruimte komt de tijdelijke tentoonstelling. Ik ben daar al bezig geweest om spullen op de plek te krijgen. Het blijft nog een verrassing wat mijn tijdelijke tentoonstelling gaat worden. Maar ik kan wel verklappen dat daar heel veel moois is te zien. En net als bovenstaande Carnavals glazen erg kleurrijk!

Door gerriesglas

Meer dan 30 jaar geleden begonnen met het verzamelen van roze persglas en in de loop van de jaren is deze verzameling uitgebreid met alle kleuren glas gemaakt in Europa en Amerika.

Één reactie op “Museum in wording 3”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s