Categorieën
Museum

Update

Afgelopen week is er weer hard gewerkt aan het glasmuseum in wording. Alle gipsplaten zitten op de plek in deze ruimte. Eén deur is definitief verdwenen uit de tweede nevenruimte. De andere twee deuren die blijven moeten zijn vervangen. In deze grote ruimte moet de vloer nog geëgaliseerd worden met elektrische verwarming in de vloer. Maar eerst wordt deze week de achterkant vervangen. Er komen twee grote toegangsdeuren in wat straks extra licht in de ruimte brengt. Van de eerste nevenruimte moet de deur er nog uit en daar moet nog een hele wand worden afgetimmerd. Er wordt nog een keukenblok worden geplaatst in de tweede nevenruimte. Zo langzamerhand krijgt alles vorm. Ik wordt elke week een stukje blijer.

Door gerriesglas

Meer dan 30 jaar geleden begonnen met het verzamelen van roze persglas en in de loop van de jaren is deze verzameling uitgebreid met alle kleuren glas gemaakt in Europa en Amerika.

Één reactie op “Update”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s