Categorieën
Kandelaars

Kubus kandelaars

Bijna iedereen zal deze kubuskandelaar wel herkennen. Mooi vierkant met mooie deuken erin. Deze heb ik vorige week nog gekocht bij de kringloop. Niet omdat ik hem nog niet had, maar wel omdat de originele sticker er nog op zit. Ik dacht dat ik de andere kandelaar inmiddels in een doos heb zitten (te wachten op het museum), maar toen ik deze in de kast wilde zetten kwam ik zowaar nog een exemplaar tegen.

Net zo mooi en glazend, maar dan een maatje groter. Ik wist niet eens dat ik een maat groter al eens op de kop getikt had. Toch leuk om zo verrast te worden door mijn eigen aankopen.

Nou laat de kerst maar komen!

Door gerriesglas

Meer dan 30 jaar geleden begonnen met het verzamelen van roze persglas en in de loop van de jaren is deze verzameling uitgebreid met alle kleuren glas gemaakt in Europa en Amerika.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s