Categorieën
Parfum

Parfum 12

Soms kom je kleine juweeltjes tegen op Marktplaats die meevallen in vraagprijs, maar die nog meer meevallen in werkelijkheid. Via Marktplaats koop je van een foto iets en dan valt het ook wel eens tegen. Maar vorige week kwam ik een toiletstel tegen in een prachtig blauwe kleur. De vraagprijs was heel schappelijk en op de foto’s was niets fouts te ontdekken. Deze mevrouw bood ook een mooie spijkerglas schaal voor een schappelijke prijs. Dus ik heb geboden op het parfumstel en de schaal. De koop was snel gesloten en met dezelfde snelheid ook verstuurd naar mij.

Het is altijd spannend hoe verkopers glaswerk inpakken. Maar ook hiermee was niets mis toen ik het pakket openmaakte. Super goed verpakt en alles zag er prima uit. Alle delen in zeer goede staat. Zelfs de goudkleurige versiering is niet erg sleets en dan ook nog de originele verstuiver erbij. Het rubber ervan is in de loop der tijd vergaan, maar dat mag de pret niet drukken.

Maar bovenal is de kleur prachtig turkoois blauw. Een zeldzame kleur. Maar bovenal mijn favoriet!

Het zal jullie dan misschien ook niet verbazen dat dit stel vooreerst een plek krijgt in mijn keuken bij mijn andere turkooise glaswerk, dat ik in de loop van jaren bij elkaar gesprokkeld heb. Kan ik er elke dag van genieten!

Door gerriesglas

Meer dan 30 jaar geleden begonnen met het verzamelen van roze persglas en in de loop van de jaren is deze verzameling uitgebreid met alle kleuren glas gemaakt in Europa en Amerika.

Één reactie op “Parfum 12”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s