Categorieën
Bloemen

Bloemen 13

Het heeft even geduurd voor ik weer wat geplaatst heb. Ik had druk met andere zaken en daardoor weinig tijd om glaswerk te fotograferen. Vandaag geen bloemenvaas, maar enkele voorbeelden van bloemenstekers. Bloemenstekers worden in een schaal of vaas geplaatst om daarin de bloemen te kunnen schikken. Deze bovenstaande is een wat plattere grote. Die in een bredere vaas kan. Maar ik heb ook wel smallere. Deze wordt als het ware in de vaas gehangen. Soms zitten er steuntjes in de vaas waarop een bloemensteker gelegd kan worden. Soms hangt de bloemensteker op het randje. Op onderstaande foto is goed te zien dat deze bloemen steker een randje heeft waardoor deze dan ook een stukje in de vaas valt en de rest erop blijft hangen.

Deze bloemensteker heeft een wat bollere vorm dan de eerste en de gaatjes zijn ook wat groter. waarvoor? Wie het weet mag het zeggen…

Door gerriesglas

Meer dan 30 jaar geleden begonnen met het verzamelen van roze persglas en in de loop van de jaren is deze verzameling uitgebreid met alle kleuren glas gemaakt in Europa en Amerika.

2 reacties op “Bloemen 13”

Ik heb voor jou nog een bloemensteker van opalineglas . Heb ik al een tijdje voor je bewaart . Heb de winkel tot juni gesloten . Dan ben ik daarna weer geopend, op dezelfde tijden als voorheen ! Tot ziens .

Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s