Categorieën
Bloemen

Bloemen 11

Ik heb dus bloemenvazen in overvloed en allemaal per stuk behandelen in een blog is niet leuk. Voor mijzelf niet om erover te schrijven, maar ook niet voor degene die mijn blog volgt. Daarom vandaag en morgen nog een blog over bloemenvazen.

Op bovenstaande foto zijn een aantal vazen te zien die ik regelmatig gebruik om ook daadwerkelijk bloemen op te zetten. Linksboven staan vier vaasjes op een rij die gemaakt zijn in Frankrijk. Deze vaasjes worden op alle mogelijke manieren aangeboden, tot lepelvaasje aan toe. Meestal wordt er ook nog teveel geld voor gevraagd. Dit zijn van die vaasjes die in de massa zijn gemaakt. De afwerking is dan vaak ook niet even netjes. de roze kleur verschilt ook nogal eens.

Door gerriesglas

Meer dan 30 jaar geleden begonnen met het verzamelen van roze persglas en in de loop van de jaren is deze verzameling uitgebreid met alle kleuren glas gemaakt in Europa en Amerika.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s