Categorieën
Bloemen Ondoorzichtig glas Opaline

Bloemen 2

Deze opaline vaas met bloemen is van zichzelf al een bloemstuk op zich. Vele opaline vazen zijn dan ook gedecoreerd met bloemen. Allemaal meer bedoeld om voor de sier neer te zetten dan om er echt een bos bloemen in te zetten.

Wanneer men goed naar de beschildering kijkt van de bovenstaande vazen dan valt het wel op dat de beschildering allemaal wat anders is uitgevoerd. De eerste vaas is sierlijk en mooi beschilderd. De tweede en derde vaas zijn al minder strak uitgevoerd, door de grote grove streken emaille verf. En de twee kleine vaasjes lijkt het wel of de schilder er maar wat op geklodderd heeft.

Door gerriesglas

Meer dan 30 jaar geleden begonnen met het verzamelen van roze persglas en in de loop van de jaren is deze verzameling uitgebreid met alle kleuren glas gemaakt in Europa en Amerika.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s