Categorieën
Parfum

Kristal

Bovenstaand potje heb ik een keer bij de kringloop gekocht omdat ik het wel bijzonder vond. Erbij stond een ander deel van hetzelfde kristal, maar daar zat een gat in en was wat vreemd. Alleen op het andere deel stond ook de naam van het parfummerk waar dit bij hoorde op. Helaas ben ik die naam vergeten. Het was in elk geval iets Oosters. Een merk dat je hier nooit tegen komt.

Ook dit kristallen bakje is van uberfang/overlay gemaakt. Het zalmroze is rondom weg geslepen waardoor het blanke kristal beter zichtbaar wordt. De gouden beschildering is volgens mij het logo van het parfummerk. Maar misschien kan iemand mij daar ooit wat meer over vertellen.

Door gerriesglas

Meer dan 30 jaar geleden begonnen met het verzamelen van roze persglas en in de loop van de jaren is deze verzameling uitgebreid met alle kleuren glas gemaakt in Europa en Amerika.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s