Categorieën
Glasfiguren Sieraden

Camee 2

Dit is een heel klein glazen camee, althans zo stond deze omschreven in de advertentie. Maar ligt het gezicht bij een camee er boven op. Dit gezicht is erin geslepen. Aan de achterkant is een haakje gebogen zodat het aan een kettinkje kan hangen. Maar dit is niet origineel zo geweest.

Of het deel is geweest van een groter geheel of dat het een broche is geweest? De andere (achter) kant is namelijk geslepen in een soort piramide vorm en onderaan het metaal is net of er iets afgebroken is. Het blijft wel een mooi intrigerend stukje glaswerk.

Door gerriesglas

Meer dan 30 jaar geleden begonnen met het verzamelen van roze persglas en in de loop van de jaren is deze verzameling uitgebreid met alle kleuren glas gemaakt in Europa en Amerika.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s